GENERALITATI

Termenii de utilizare și toate documentele la care se face referire în acest document stabilesc termenii și condițiile în care vi se permite să utilizați site-ul nostru web. Prin utilizarea website-ului nostru, sunteți de acord să respectați acești Termeni de utilizare. Termenii de utlizare sunt valabili începând cu data de 01.11.2022.

FIRMA

Detalii despre noi

Website-ul sushi-constanta.ro este operat de catre SC 77&MADISON ADK, denumita in continuare FIRMA in aceasta regasita pe aceasta platforma web. FIRMA este o societate cu răspundere limitată înființată în Romania RO31050289, număr în Registrul Comerțului J13/411/2014. Adresa noastră înregistrată este str. Piața Ovidiu nr. 7, Constanța. Numărul nostru de telefon de contact este 0751124300 și adresa noastră de e-mail de contact este restaurantpizzico@gmail.com.

TERMENI

Acceptarea termenilor și condițiilor de utilizare Prin folosirea serviciului web gourmet-market.ro utilizatorul declară ca este de acord cu termenii și condițiile listate mai jos. Vă rugăm citiți cu atenție și daca nu sunteți de acord cu ceva din conținut vă rugăm să ne contactați folosind formularul de contact înainte de a întreprinde orice acțiune de natură comercială. Utilizarea site-ului făra acceptul termenilor și condițiilor de mai jos este strict interzisă. Vă mulțumim!

1. Accesul la site FIRMA acordă permisiunea de a utiliza site-ul numai pentru uz personal, necomercial și nu veți copia, distribui, reproduce, publica sau expune orice parte a site-ului, prin orice mijloc (mediu), fără autorizația prealabilă scrisă FIRMA. Este interzisă afișarea sau transmiterea oricărui fel de material cu conținut amenințător, fals, abuziv, licențios, vulgar sau orice alt material ce poate constitui un mod de a incălca legea. Este interzisă folosirea site-ului în scop publicitar.

2. FIRMA garantează protejarea confidențialității informațiilor personale, precum numele, adresa, numărul de telefon sau adresa de e-mail, pe care clienții le furnizează pe site-ul nostru. Orice informație prezentată pe site este supusă politicii de confidențialitate a firmei.

3. Prețurile prezentate includ TVA (9%), cu excepția băuturilor alcoolice (de exemplu: bere). Prețul de achizitie prezentat pe bonul fiscal / factură va fi același cu cel prezentat pe website la momentul achiziției. Plata produselor se efectuează în numerar, prin card debit / credit la livrarea produsului sau prin card debit / credit la plasarea/ridicarea comenzii online. Plata la livrare: comanda se achită reprezentantului FIRMA în momentul livrării comenzii prin plata ramburs. Plata online: comanda se achită cu cardul bancar printr-un procesator de plati valid. În cazul în care ați ales metoda de plată cu ajutorul cardului bancar, este necesar să completați un formular cu informații despre cardul dumneavoastră, pe o pagină securizată a procesatorului in cauza.

4. Comenzile realizate telefonic prin operatorul de call center sau online prin intermediul website-ului, aplicațiilor se consideră comenzi ferme, fapt pentru care intră sub incidenta contractului verbal. Apelurile telefonice pot fi înregistrate în totalitate. Pentru a satisface în totalitate cerințele clienților noștri ne rezervăm dreptul de a verifica telefonic corectitudinea datelor oferite de catre client. Livrarea comenzilor se face intr-un timp estimat de aproximativ 40 – 60 minute. Timpul de livrare poate varia in functie de fluxul de comenzi, conditiile de trafic sau cele meteo. Prețurile produselor sunt cele afișate pentru fiecare produs in parte. FIRMA va putea desfășura orice campanie promoțională referitoare la produsele afișate pe site, promoții ale căror condiții vor fi stabilite în întregime de către FIRMA. Prețurile produselor sunt exprimate în RON și includ TVA.

7. Produsele de delivery comercializate de FIRMA sunt preparate în bucătăria noastră, în baza unei comenzi. Toate produsele sunt verificate zilnic pentru a garanta calitatea și valabilitatea acestora. Produsele noastre sunt preparate respectând normele igenice și sanitare în conformitate cu normele în vigoare Dimensiunile și gramajele comunicate prin intermediul site- ului și a materialelor ce au caracter promoțional au fost calculate în momentul redactării rețetarului. In fapt acestea pot varia în functie de sezon, condiții climaterice sau tehnice și se vor considera acceptabile într-o tolerantă de /- 10%.

8. În cazul anulării unei comenzi, trebuie să ne contactați în cel mai scurt timp la numărul de telefon 0751124300 transmițând numărul comenzii făcute pe website-ul Gourmet Market. Deoarece produsele sunt preparate la momentul comenzii si dat fiind faptul ca acestea reprezinta produse alimentare perisabile, acestea nu pot fi returnate dupa ce au fost predate clientului.

9. Întreg conținutul acestui site poate fi modificat și vă este expus fără a se oferi nicio garanție de nici un fel, fie aceasta expresă sau implicită. Dacă oricare dintre clauzele de mai sus va fi găsită nulă sau nevalidă indiferent de cauză, această clauză nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odată cu cumpărarea și lansarea comenzii, clientul acceptă fără obiecțiuni termenii și condițiile de utilizare. FIRMA face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din această prezentare. Pentru orice nelămuriri sau eventuale clarificări va stăm la dispoziție cu un mesaj la adresa contact@sushi-constanta.ro.

ro_RO